FAT-Tool

Therapists

Kroppsterapeuter

Ett unikt paket med FAT-Tools som inkluderar ett större samt ett mindre instrument är utvecklat och designat med tanke på den professionella kroppsterapeutens behov av att kunna hantera och behandla en rad olika svårighetsgrader i behandlingen av mjukdelstillstånd.

Det mindre instrumentet har tagits fram speciellt för diplomerade massageteraeuter, den levereras tillsammans med den speciella, lindrande krämen från Rewind Skincare Inc.

Rewind Skincare Inc har tagit fram de specialla terapeutiska krämerna med enbart naturliga ingredienser.
Bägge krämerna är utvecklade för att ÖKA Friktionen tillsammans med FAT-Tool. Den värmande krämen har en långtidsverkande värmekomponent för att öka blodcirkulationen under en längre tid. Den lindrande krämen har en kylande, smärtlindrande funktion. Bägge krämerna underlättar för terapeuten att kombinera FAT-Tool med andra myofasciella tekniker på grund av den friktionsökande effekten i krämerna.

På filmerna kan Du se exempel på användningen av FAT-Tool. Om Du redan har införskaffat Dina instrument kan Du logga in med användarnamn och lösenord för att få tillgång till teknikbanken och se hur FAT-Tool används för att behandla ett urval av tillstånd. Vänligen ladda upp nya användningsområden så att vi kan dela dem med andra användare för allas bästa.

För mer information om FAT-Tools för kroppsterapeuter behöver Du logga in och besöka vår hemsida för kroppsterapeuter.

Gå till hemsidan för kroppsterapeuter


Website Builder